Tuesday, January 30, 2007

"Lomila saa jos on herra alikersantti!"

..JOOJOO IHAN TOSI! tommosta ne alikessut laitto ne alokkaat huutamaan ja piti niitä kaikin puolin ihan pilkkanaan. Mulle tuli just sellanen olo, että oiskohan pikkupojille annettu vähäsen liikaa valtaa?! Kävin siis vierailulla tyttöystäväpäivänä Someroharjun sotatantereilla ja oli se sillälailla mukavakin juttu, että huomasin että ei se niin hirveen totistakaan ole..ainakaan kokoaikaa. Ja mikko oli ihan samanlainen tuttu kuin aina ennenkin, mitä nyt vielä komeampi kuin muistin.

Tänä yönä olis todella mahtavaa olla heräämättä keskellä yötä pahaan uneen ja alkaa herättämään mikkoa selittääkseni sille että lohuta mua ku näin pahaa tämmöstä unta, ja tajuta että sehän lähtiki sinne takasin jo eikä se oo täällä nyt enää, eikä mua todellakaan oo kukaan lohduttamassa. Ja pyöriskellä siinä tunti kyyneleitä niellen saamatta unta ku on niin epäreilua ja ku on niin paha mieli.

Viikonloppu meni hyvin. Mää vaan jotenki jo luulin että oisin saanu pitää sen täällä itellä ja sitte petyin ku se lähtiki takasin sinne. Ei se oo kyllä kivaa näinkään. Aika perseestä suorastaan.

Joo ei multa nyt muuta irtoa. Lähen jumpalle. Siellä irtoaa!

1 comment:

Mari said...

Moi A. Oon lukenu näitä sun juttuja viime aikoina. Tiedän monesti, koen tietäväni, miltä susta tuntuu. Ei oo kiva, ku toinen on muualla, aina vaan. Siitä selviää kyllä, siihen tottuu ja sit yhdessäolosta voi tehdä superia. Kunhan muistaa, että aina ei oo pakko olla superia. Mutta on se monesti, jos ensin ei oo nähny pitkään aikaan. Voimia, iloa ja valoa.

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...