Saturday, January 20, 2007

ei maistu

Hirvee kasaantunut tarve shoppailla vähän. Tai ihan kattelukin riittäis. Aika ei.
Enkä minä riitä jokapaikkaan, vaikkakin aika moneen kuitenkin. Menin aamulla muka luennolle eikä missään ollutkaan ketään. Ilmeisesti se oli peruttu, mutta en ole saanut ilmoitusta siitä. Ja nyt kun mulla oliskin aikaa niin jollain muulla, jonka pitäisi lähteä mun kanssa, ei ole. Ainiinku sillä on se hellu. Ainiinku mulla ei.

Eniten ÄRSYTTÄÄ ihmiset, joilla on joku vaikeus siinä puhelimeen vastaamisessa. Tai ennen kahtatoista heräämisessä lauantaina. Tähän aamuun on mahtunut jo kaksi sellaista ja se saa mut turhautumaan jotenkin.
Katoin "Geishan muistelmat" äsken. Miksi sitä on kehuttu ja kohuttu? Musta se oli vaan ihan sairas. Ja tyhjänpäivänenkin. Ja aivan liian pitkä.

Sotatantereille kuuluu ihan hyvää. Pienin on siellä vaan kuumeessa, kun ne oli eilen kontanneet metsässä lumihangessa koko päivän. Mummo ihmetteli puhelimessa miksen mennyt sen mukaan sinne armeijaan kun se olis kuulemma ollu mullekin ihan paikallaan. Voi mummo. Kuuden aamun päästä menenkin...en tosin konttaamaan vaan hakemaan alokkaani kotiin.

Äidin kanssa haettiin eilen kuumaa kanaa perheelle ja kissalle. Tehtiin salaattikin. Maistui.
Tänään Linda tulee tänne. Illalla mennään Annukalle ja sieltä jonnekin. Pitää päästä ulos.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...