Tuesday, January 02, 2007

vaikka olen nainen niin ISKEN NIINKUIN MIES :D

No siis vautsi. En varmaan osaa puhua saati kirjottaa näin pitkän tauon ja tommosen päähän junttaamisen jälkeen. Heitettiin kaveriporukalla tommonen neljän päivän uudenvuodenvietto Levillä. Aivan huippu reissu. Siis loistava. Ei tullu edes riitoja, vaikka meitä oli 6 tyttöä ja 8 poikaa kymmenenhengen mökissä. Sopu anto kyllä sijaa ja sitä piisas muutamalle ulkopuoliselle jatkoilla hiipuneellekin. No yks joku dude oli hakattu reilusti yhdeksän vastaan yksi, mutta sitä kai se oli sitte tullu hakemaanki yksin vaan kutsumatta meiän mökkiin haastelemaan. Sitä paitsi se oli isompi. En sitte tiiä itsehän olin jo unessa näiden tapahtumien aikoihin. Huh hah huli turpaan tuli. Areenalla kävin katsomassa Bleakkia ja sit uudenvuodenyönä Beats and stylesia, joka olikin ihan hyvä, mutta hikinen, koska siellä oli vaan se viiskytä astetta lämmintä yleisön tiiviydestä johtuen.

Uusivuosi vaihtui huomaamatta. Lupasin alkaa jumppaamaan. Palautuminen on tällä hetkellä vaikeaa. Tähän hetkeen palautuminen siis. Jotenkin kerkesin tottua jo semmoseen, että kokoajan tapahtuu ihan hulluna. Olli ja Onni on täällä. Onni hymyilee aurinkoisesti ja juttelee. Me tunnetaan toisemme jo.

Ainiin ennen leville lähtöä tehtiin coveri tosta Hurriganesin I will staysta. Siis nuo soitti kitaroita ja pianoa ja marakassia ja sitten laulettiin. Villellä on ne vehkeet millä äänitetään. Oli ihan hauskaa ja jännää. En tiedä oikeen kuulostaako se hyvältä, mutta joltain ainakin. Se on olemassa nyt.

Mikko lähtee viikon päästä armeijaan. Ennen sitä täytyy tehdä sille oikeen hyvää lasagnea. Tai sen kanssa.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...