Sunday, January 14, 2007

ampukaa anna

12 aamua Lapin ilmatorjuntarykmentin 3. patterin tyttöystäväpäivään.

Toissayönä heräsin siihen, että joku mies huutaa mun huoneessa. Kävi sitten ilmi, että se oli Coldplayn Chris Martin, koska levy oli jäänyt pyörimään nukahdettuani. Ikävää herätä ikävään. Onneksi en ole joutunut sitä montaa kertaa tekemään kun en ole paljon nukkunutkaan. Töissä väsyttää. Tänään aion kokeilla Juhon taikakeinoa, pitkää saunaa, kuumaa kaakaota ja tylsää kirjaa. Pitäisi tulla uni.

Viikonloppuna käytiin ankkurissa minttukaakaoilla ja oltiin Hetalla tyttöjen kanssa yötä, katsottiin kaksi komediaa ja pelattiin iskelmäpeliä. Eilen käytiin katsomassa jääkiekkopeli. Lämärit voitti sarjan vimpan Sopan 9-2. Omalla tasollaan pärjäävät ihan hyvin siis. Sain kirjastosta lisää kirjoja tutkielmaesseeni tueksi, joka on auttamatta tyssähtänyt sinne kahden sivun paikkeille. Jatkaminen tuntuu vähän vaikealta. Pitäisi saada jonkinlainen ajatus. Ehkä ensin pitäisi kuitenkin saada se uni.

Siivoilin äsken ja kohta lähetään Ellun kanssa kävelylle. Illalla mennään kattomaan Tornioon isin kans säbäpeliä. Perttu pääsee ehkä paikkaan Mikkoa. Mielenkiintosta nähdä miten niille käy.

Päiväkodissa viihdyn edelleen oi niin hyvin..

Samppa: Määpä kerron teille hyvän tarinan..olipa kerran Anna..ja se saa poikaystävän..jonka nimi on...Mikko!
Joonas: Ei oo ku Joonas!
Samppa: Ei oo ku Mikko!
Joonas: Ei oo ku Joonas!
Santeri: Mää tiiän..ammutaan Anna niin siitä ei tartte tapella!?

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...