Tuesday, March 10, 2009

Antirelevanttia hypotetiaa

Kuuntele tällaista herkkää John Mayer-radiota illalla ja pakahdu ja ikävöi. Ihan oma syy.

On sitä tyhymä. Aina luulee tietävänsä eikä ikinä tiiä. On sitä pieni vielä ja varmaan aina. Ympäri menee ja yhteen tulee ja yhtä ei saa vieläkään, vaikka Jonna Tervomaakin on parhaat päivänsä nähny silloin yheksänkymmentäluvulla.

Täytän kaksikymmentäkaksi vuotta perjantaina. Jos olisin voinut vuosi sitten toivoa, jutut olisivat olleet suurin piirtein näin kuin ne nyt ovat. Kaikki menee suunnitelman mukaan. Jopa niin kuvottavan täsmällisesti, että joskus (lue: nyt mielenhäiriössä, joka menee ohi, meneehän) tekee mieli poiketa suunnitelmasta. Mielessäni teen itseni mentävän aukon tähän putkeen, jossa kaikki on ennalta määrättyä ja odotuksenmukaista. Teen joitain ihan muita juttuja vähän aikaa. Minä kiittämätön.

Mutta käyttääkkö sahaa vai räjähdettä saman tien? Pyytääkkö rikoskumppania?

2 comments:

unak said...

niin muttako minä oon alkanu miettimään, etten halua ajatella niin että ite olisin aina oikeassa ja muut väärässä. siis haloo, en tosiaan ihannoi heidän elämäänsä ja ihokarvat nousee pystyyn ku kuuntelen niitten juttuja, mutta silti en halua ajatella että ne olis tyhmempiä tai vääremmässä tai yksinkertaisempia. he jotka niille räkäsesti nauraa, ovat ehkä heitä vielä yksinkertasempia, ei kettään pittäis suoraa päätä tuomita ja osotella. ja vaikka meki ollaan tässä asiassa eri mieltä ja ollaan varmasti paljon muustakin, niin se ei tarkota että oltais toinen toistamme tyhmempiä. tuksut pittäis mua varmaan tosi yksinkertasena ja tylsänä, koska en usko vähääkään niitten henkimaailmoihin ja jeesuksen tulemiseen. kaikki on niin kiinni tässä ajassa. ja se mikä tuksuissa ja mikkosissa ainaki on hyvä, on se, että he laittaa ajattelemaan. mää vaan haluaisin rauhan ja rakkauden!

unak said...

ja nyt ku sait mut ajattelemaan, niin tottahan voidaan mennä äärimmäisyyksiin: jos jonkun mielestä tappaminen on oikein, hyväksyisinkö sen? en. en millään muotoa. mutta tuksut ei oo minusta tieten tahtoen ketään satuttaneet (minusta Kanerva potki itte ittensä eduskunnasta) ja siinä mennee hyvän ja pahan raja, minulle. tavalleen haluan karttaa ajattelua, että kun joku tuksu tai muu kaltaisensa kävelee mua vastaan, en ajattelisi että "vittu tuokaan tajua mistään mittään". ja minusta on sinällään arvostettavaa, että joku on täysillä sitä mitä on, häpeilemättä, vaikkei se aina vaadi että siitä pitäisi mekkala nostaa.

niin ja tervetuloa tänne näin! onko sulla joku erityinen syy vai loma vaan? piu pau <3

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...