Tuesday, January 23, 2007

kilometri välisä

Noniin. Sietokykyä koetellaan. Mikko soitti eilen että "Arvaa MITÄ mää tuun huomenna Kemmiin!" Ja sitte pienen Jeejeen jälkeen se huomas lisätä että "..Niin mutta mää en kerkee nähä sua, koska mut tuuaan täältä vaan niinku reeneihin ja heti niitten jälkeen taas takasin. Ku sain semmosia harjotusvapaita." Ehotti se että olisin voinu tulla sinne tervahallille kattoon niitten reenejä ja jos kerettäs sitten vähän jutellakki ehkä, mutta en kai mää nyt sinne lähe väijymään. Minkä se musta tekis? Väijyjän?!

Sitäpaitsi mulla oli kampaamo äsken ja illalla cirquitti, jonne haluan iha hirveesti ku se oli viimeks niin rankka. Oon nyt ehkä vähän shokkivaaleata taas, mutta ei paha verrattuna viimeaikaisiin kampaamokokemuksiini. Tänään elämä on kaikesta huolimatta tuntunu ihan kivalta. Pääsin kuin pääsinkin shoppailemaan lauantaina ja ostin kengät. Pääsin kuin pääsinkin uloskin silloin illalla ne kengät jalassa ja oli niin mukavaa että ihan :)

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...