Thursday, September 28, 2006

Do i wanna close my eyes?

..Ei liity mitenkään siihen mitä juuri aion kirjoittaa, vaan erääseen toiseen ajatukseen, jota en jaksa alkaa selventämään tässä sen enempää. En nyt, en tänään. Vaikka katsotaankin Mikon kanssa kohta loppuun eilen unettanut rock-musikaali, jonka teemana on "No day but today".

Why does it allways rain on me? mp:stäni soi kun kävelin kotiin töistä sateessa ja jalat oli ihan jäässä. Ei haittaa yhtään. Mulla oli sitäpaitsi sateenvarjo, jonka Mikon äiti oli jättäny aamulla eteiseen ja kiinnittäny siihen pinkin muistilapun "Anna, siellä sataa. Ota tämä!" Töissä oli tosi mukavaa ja pelattiin yks hurjan jännä kimblepeli, mää, Niko, Vilhelmiina ja Voitto. Voitto hävis. Nimi ei siis aina ole enne! Tiukkaa oli ja lupasin Voitolle uudet matsit huomiseksi. Voi ei! Joudun rikkomaan lupauksen, koska oon huomenna kokopäivän sinitiaisilla, kun niillä on henkilökuntavajetta. Siirtyy siis maanantaille..

Soiteltiin Sepen kanssa ja viikonloppu kuulostaa hyvältä. Oikeen hyvältä. En ole edes maassa siitä että Mika heitettiin ulos bb-talosta, vaikka se olikin ihan perseestä. Enkä siitä että Marjetan Samppa sano mua ihan SIKA-SORELLAN näköseksi, sillä tiiän että sampalla oli vaan joku tilapäinen mielenhäiriö! En muuten nähny sitä Mikan ulosheittojaksoa eilen ko musta tuntu niinku oisin saanu jotaki tyrmäystippoja ja vaivuin vastentahtoani semmoseen sikeeseen koomaan siinä puolikymmenen aikaan. En pystyny oikeesti liikuttaan itteä! kuulin ku Milka soitti, mutta en pystyny vastaamaan, enkä saanu silmiä auki, vaikka tiesin että bbkin on menossa. Tosi omituista..Ei auttanu ku nukahtaa. Aamulla oli hassu, mutta hyvä ja levännyt olo. Tekeekö elimistö noin? Ensiksi se lähettää kaikenmaailman tauteja, jotta lepäisin, mutta kun en ehdi enkä pysty, se lopulta pakottaa mut uneen. Mulla on ainakin hyvin aktiivinen ja tunnollinen elimistö tässä suhteessa.

Vilma (aivan mini-me) muuten keksi tänään että "Anna sulla on tissit!" Ei voi kyllä Vilmaa syyttää siitä että se hoksas vasta nyt, on ne sen verran hyvin piilossa :D Mutta pikkusen hämmentävä tilanne, mitä siihen sanot? Olisi varmaan pitänyt olla jotenkin rationaalisen opettava, mutta päädyin olemaan oma itseni. - Oliskin. Onneksi tilanteessa läsnä ei ollut yhtään poikaa en varmaankaan haluaisi viettää aiheen parissa koko talvea. Olen sitäpaitsi (<-- mikä turha sana!) saanut seksuaalisesta häirinnästä osani jo about vitosluokkalaisilta pojilta, jotka viheltävät perään kun käyn hakemassa ruokakärryä. Eräs niistä pysäytti mut kerran kertoakseen siitä kuinka sen luokkakaveri on ihastunut minuun. Yksi "hyvä perse"kin on kuulunut. Ei voi kuin ihmetellä..erottuvatko amikset ihmisistä jo tuossa iässä?

Olin onnettarena kahvihuoneessa kun arvottiin dermosilin tilaajalahjoja työpaikan tilaajien kesken. Voitettiin äidin kanssa rajauskynä. Jes :D Toisin sanottuna minä voitin, sillä äiti ei varmaan edes tiedä mitä sillä tehdään.

Mulla on muutama uus oma sanonta muuten. Nykyinen vähemmän naiivi ja oppineempi minä suoltaa näitä jatkuvasti lisää. Suosiossa ja ahkerassa käytössä viimepäivinä ovat olleet mm. "Päivä kerrallaan" ja "mikään ei ole omaa, kaikki on vain lainassa". Henkilökohtainen all-time-favoritteni on kuitenkin "Kaikkia ei voi pelastaa" ! :D Se on tullut nimittäin aivan erityisen tarpeeseen. Ja tulee vastakin..

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...