Sunday, September 17, 2006

1987-syntyneet eivät ole olleet 16-vuotiaita ihan vähään aikaan!

Olipa kiva viikonloppu. Kävin Oulussa. Menomatkalla Sirpa oli sattumalta kans yksin reissussa niin juteltiin kokomatka ja naurettiin ku matkustin juniorina ja NAISkonduktööri päättikin kysyä henkkarit! Mulla hakkas ihan hirveenä sydän. EIKÄ! Ei voi olla totta ei ne ikinä kysy junioreilta mittään! Paniikissa otin siitä ajokortin vierestä kelakortin ja näytin sen. Ja se katto sitä hulluntarkasti ja lopulta sano vaan että -Joo. Kenen kelakortin näytit, Sirpa ihmetteli kun se oli mennyt. -OMAN! Hahahah..Ei vissiin mikään paras matikkapää!

Seljalla meni vähän juomiseksi yllättäen..Oli Tuukkaa ja Anskua ja Vellua ja Anttia ja Peteä ja joitain, jotka taisi mennä multa vähän ohi, koska kuuntelin hyvin entisen poikakaverini uusia seurusteluhuolia luottokaverin ominaisuudessa ensin mesessä ja sitten puhelimessa. Just tuli mieleen, että toivottavasti meni sen laskuun edes!

Kaupungilla treffasin Milkan ja ostin takin. Nähtiin Essiä ja Veikkoakin, joka vaikutti tosi mukavalta. Ei voi kun hymyillä Essin puolesta :) Nyt menee oikein. Sitten anskun kans mentiin kattomaan Kärppien a-junnujen peliä raksilaan kun saatiin ilmaisliputki kerta. En ees muistanu miten paljon tykkään jääkiekosta. Inhoan perustella tätä, mutta se tunnelma hallilla on vaan semmonen mitä ei muualla ole. Ja lajissa on riittävästi vauhtia ja pelaajilla kova näyttämisen halu. Eikä kukaan neiteile tai makaa kentällä itkemässä vaparia. Testosteronin voi haistaa ylös katsomoon asti. Oivoi. Ansku on onneksi samoilla linjoilla ja käyään tästä lähtien aina kattomassa pelejä ku meen ouluun. jes. Mukavinta on kun kentällä on tuttuja, joiden liikkeitä seurata ja joita kannattaa. Ja ainakin yhtä mukavaa on juoruta samalla anskun kans! :D

Tultiin äsken ja Mikko huus mulle junassa niin että hävetti. Asemalla, kun jäätiin pois, en antanu sen olla mulle vihanen enää vaan sain sen nauramaan ja tuntu hyvältä! Harvinaista herkkua nämä viikonloput. Huomenna töihin ja opiskeluihin. Ahdistaa, mutta ei se auta kun nostaa pää pystyyn.

Muuten..Bb:stä, jota en todellakaan edelleenkään myönnä katsovani, tippuu kohta se ällötys, jota en voi sietää, ja en malta oottaa mitä sen ego vastaa kun siltä kysytään että miltä susta Henri tuntuu kun kaikki talon asukkaat antoivat sulle äänen häätöäänestyksessä?!

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...