Tuesday, September 05, 2006

Vaikka olen vaihtanu vasta 2 vaippaa

Huh huijakkaa. Toinen päivä päiväkodissa oli aika tappoa. Niin oli ensimmäinenkin kyllä, mutta se oli eilen ja siksi en itke siitä enää. Ihania sulosia pikkusia. Verttiäkin on melkeen ikävä, vaikka tiiän näkeväni sen huomenna taas. Se on siis yksinkertaisesti vaan niin söpö, vaikka ei tottelekkaan mitään. En jotenkin koe olevani parhaimmillani nuitten pienten kanssa. Pihallakin olin ihan mielissään kun eskaripojat tulivat jututtamaan. Vihdoinkin joku, joka vastaa muutakin kuin fisdjgpölhrtlhåglhjewoie, kun sille juttelee. :) Ja inhoan sitä, kun pittää olla niin kamalan vastuussa kun ne kuitenkin on toisten lapsia, että melkeen kaikki pitää kieltää. Varsinkin Veetiltä. Mikä sinänsä on kyllä ihan perusteltua, mutta en voi pureutua yksityiskohtiin, koska olen se vaitiolovelvollinen, mikä sekin on vähän tylsää.

Jotain todella kivaa on edessä. Vasta uutenavuotena, mutta on silti. Lähtään leville porukalla. Meitä on vissiin 14 siinä mökissä, jonka Roope oli varannu. Ainakin kuvissa näytti hienolta ja uskon että siitä tulee hyvä reissu..mutta siihen on vielä aikaa. Onneksi. Sillä Mikko lähtee heti sen jälkeen armeijaan.

Hennesin 500 euron tilaus on muuten paisunut yli 700 euron tilaukseksi. Damn. Mutta siinä on Mikolle, Pertulle ja Matildallekin. Viikonloppuna saatan mennä käymään Oulussa. Tekee mieli shopata :) ja nähä Seljaa ja Milkaa tietysti myös. Ja Mikon pikkusiskoa Annea! Mutta siitä lisää myöhemmin koska nyt lähen käymään kirjastossa ennen ku se menee kiinni. moikka!

Vitsi että voi haluttaa posarin ranskalaisia!

ps. tarhassa:
Veera: mulla on kotonakin tämmönen ihana nukke
Minä: niinkö. Mikä sen nimi on?
Veera: veera.

10 pistettä mielikuvituksesta :D

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...