Friday, October 03, 2008

Fathers be good to your daughters, daughters will love like you do

John Mayer henkäilee, ettei aio mennä enää Los angelesiin ja minä nyökkäilen mukana ymmärtämättä sanaakaan - mitä vaan kunhan täytät huoneen tuolla pehmeydellä, ethän ikinä vaikene. Se kuulemma kuolis jos se näkis mut, mutta kuolis jos ei näkiskään. Siinä se on kyllä ihan oikeessa.

Oi tätä elämisen riemua. Istun raukeana ja onnellisena tässä selkänojallisella ja pehmustetulla baarijakkaralla ja muistan syödä kotimaisia omenia, koska äiti käski. Koska ne ovat hyviä ja koska äiti ja isi kävivät juuri vierailulla ja toivat sekä pieniä mummolan puiden omenia, että vielä pienempiä oman pihan omenapuun omenia. Olivat matkalla back to 60's bileisiin Vuokattiin. Onkohan se enää mitään ilman Kirkaa?

Oli mukavaa. Kehystettiin teettämäni valokuvasuurennokset ja niistä tuli mahtavat taulut. Kun tallattiin Oulun mukulakivikatua isi totesi, että on tää Oulu kyllä ihan mukava kaupunki. Äiti myötäili, että niin on, täähän on ihan mahtava. Isi mietti hetken ja sanoi isimäisellä tavalla että nooh, kyllä se mukava riittää.

Vitsit, kun niiden kanssa saa nauraa ja vitsit, kun niitä aina vieläkin alkaa itkettää tuossa oviaukossa.

Sitten soitin Tuukalle.

Voispas sitä ollakin monessa paikassa yhtä aikaa. Tuukka ei vaan ehkä just nyt haluais että olisin siellä, koska se valmistautui juuri ottamaan tyttöystävää tai -kandidaattia vastaan Helsingistä. Pitäis olla ite reippaampi (ja rikkaampi) ja reissata enemmän, koska sitä kuitenkin jatkuvasti kaipaa kaikkia ihania, joita on ripoteltu ympäri Suomea. Ei vaan osaa päättää oikein, että mistä ja kenestä alottais kun on aina vaan lyhyt viikonloppu eikä jokapaikkaan ehdi. Sitten tulee vaan jäätyä paikalleen.

Eilen illalla meillä oli mahtava tuplaluento aiheesta Elokuva ja tunteet, jonka piti legendaarinen elokuvatutkija ja kirjallisuudentutkija Veijo Hietala Turun yliopistosta. Kun se lopetti puoli kahdeksalta olin ihan että eii voi loppua vielä, puhu vielä! Niin oli vissiin muutkin, ainakin sen verran raikuvat ablodit annettiin. Hietala oli ihan tosi tutun oloinen, jotenkin kotoinen, ymmärsin sitä ihan niin ku vaan toista voi ymmärtää, jotain mitä toinen ajattelee ja sanoo. Oli niin hienoa. Se on muuten kohta subilla bb-extrassa vieraana...(pistää jo teesun lämpenemään).

1 comment:

Ville said...

musta tuo huomiosi sen john mayerin kuolemisesta on asiallinen.

t. julma jape

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...