Wednesday, October 08, 2008

"Kokonainen henkilöhahmo"

Kiitos isoveljelle otsikosta. Kokonaisen henkilöhahmouden ongelma on illan sana.

Just söin kaurapuuroa, mutta silti tuntuu tyhjältä sisältä ja ulkoa. Sanottiin reippaaksi ja ihanaksi ja teen parhaani näiden määritelmien täyttämiseksi. Ylivoimainen tehtävä tämmösen hullun päivän jälkeen. Kaiken hulluuden keskellä ihmisten arviointikyky oli kuitenkin just sen verran terässä, että kaikki Von Hertzenien levyt oli ymmärretty ostaa pois ennen kuin ehdin apajille. Hei tänks siitä.

Luen Niina Hakalahden Uimataitoa ja tunnen olevani päähenkilöistä vähän jokainen. Homssuinen lasten ja kissojen ystävä Marja, joka nauttii kynttilöistä ja melskeestä, ja pysyy ihmisenä kaaoksen keskellä. Ilkeäksi ja kyyniseksi kovettunut, omasta mielestään vähän muita parempi Erkki, joka pysähtyy miettimään minne muualle elämä olisi voinut viedä, ja jonka sotkeutuvat siimat ja kaatosade niskaan voivat saada raivon partaalle. Erkin huonosti kohtelema pelokas vaimo Kristiina, joka pyrkii kontrolloimaan ja ylianalysoimaan kaikkea. Erinomainen ihmistuntija Ahmet, joka ei kerro kenellekään, ettei osaa uida.

1 comment:

Unknown said...

erinomainen imuroija maija joka imuroi sieltäkin mistä muut eivät tajua saati jaksa eli sohvan alta, korvan takaa ja tuulisukasta. loistava raviveikkaaja petteri. tulisuudelmainen tiina. juomari esa ja kaksikymppinen noora, jonka kanssa sedät ovat ihmeissään.
Anna älä välitä. Ihmiset on ihan hölmöjä.
t. kokonainen henkilöhahmo

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...