Friday, August 18, 2006

kiireessä

Oli kauhia ressi. Piti hoitaa asioita, enkä saanut aikaseksi oikeen, mutta tänään on hyvä päivä :> Soitin heti aamusta pari puhelua niin jo helpotti. Pitäis vielä värjätä hiuksia ja vaihtaa järjestystä huoneessa. Mutta nehän on vaan ihan kivoja juttuja toteuttaa..ei ollenkaan ressaavia. Huoneen uudelleen järjestäminen on kuitenkin akuutimpi juttu koska uusjärjestys on jo suunnitelmana paperilla ja se on ihana! ja tänäaamunakin heräsin siihen että aurinko paistaa suoraan naamaan. Ja toisin kuin voisin luulla se on kaukana hyvästä huomenesta!
Pääsin takajärven päiväkotiin töihin ja meen kohta yhen jälkeen täyttelemään papereita sinne..pitäis osata vaan päättää että haluanko pienten puolelle vai eskareille koulun puolelle. Toisaalta vauvat olisi kauheen söpöjä, mutta toisaalta olis kiva askarrella ja käyä luistelemassa ja tehä jotain niitten lasten kanssa. hmm..?
Kun tuun sieltä tarhasta mennään mikon kanssa syömään kiinalaiseen buffettiin, koska mikko pääsee aikasemmin töistä ja koska se ei muka tykkää kiinalaisesta ruuasta, eli se ei tiedä mistä puhuu! ja sitten alkoon ja illalla elinan kanssa liikkeelle ja kattomaan apulantaa myllyyn. hurraa! Annukka väitti ettei se lähe koska sillä on töitä huomenna, mutta viimeistään yheltätoista se soittaa lähtevänsä..katotaanpa ;) Kivoja nämä vapaapäivät. On mullakin huomenna iltavuoro..mutta sitten taas sunnuntai vapaa.
Eilen satoi. Ilmasta tuli tosi raikasta. Huomenna sais sataa kanssa. Ei vielä tänään,koska sitten ei voi mennä terassille...mutta huomenna! Yöllä katottiin elokuva, johon en oikeen tiennyt kuinka suhtautua. Siinä oli söpö vanha mummo, joka tappoi aina ihmiset, joista oli haittaa sille perheelle, jossa se oli kodinhoitajana. Naapurin koiran, kun se häiritsi äidin yöunia, pojan, joka kiusasi koulussa heidän poikaansa ja äidin rakastajattaren, joka oli haitaksi avioliitolle ja kaikenlisäksi filmasi ikkunasta riisuutuvaa tytärtä. Ja sitten niillä oli kaikilla hyvä olla ja elämänlaatu parani. Elokuvassa oli välillä jotain tosi pelottavaa, mutta silti sympaattista ja hauskaa. Tarkoitus pyhittää keinot i suppose. Haluaisinko tuollaisen kodinhoitajan? no en. Tarvisinko sellaisen? ehkä.
Apua. Kello on jo noin paljon. Mun pitää varmaan lähteä tekemään itsestäni päiväkoti-ihmisen näköistä..tai ainakin pätevän ja luotettavan. Tai edes siistin. Ei ollenkaan semmosen, joka aikoo illalla jamittaa Boten annaa ihan täysillä ja have one too many drinks..

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...