Tuesday, August 29, 2006

pilipilipom

Ihanaa kun sataa. Sain siis vapaapäivän. Tulin just saunasta, (jossa oli hämähäkki..enkä edes huutanut apua!) ja alan odotella mikkoa kohta, koska sillä on mulle ruokaa. Kokattiin eilen jauhelihapihvejä ja mausteisia veneperunoita, ja oli aika hyvää. Innostuin muutenkin ruokaohjeista eilen. Varsinkin jälkiruoka-. Aion alkaa tekemään paljon hyvää syötävää kuluvan syksyn aikana. (Muistan kyllä aikoneeni joskus aikaisemminkin, mutta..) Tein tänään myös huikean 500 euron hennesin tilauksen. Lähetän siitä sitten suurimman osan pois. Kaikki semmoset mistä en tykkää. Mikko sanoi että jos siellä on jotain kivaa niin tilaa mulle. Otin ohjat käsiini kun ne kerran annettiin ja tilasin sille muutaman tiukan paidan, palmikkoneuleen ja värejä. Pelkään mikon reaktiota siihen tummanlilaan V-aukkoseen neuleeseen, sillä olkoonkin kansainvälinen homojenväri, tykkäsin ja toivoisin kovasti että Mikko antais mahdollisuuden sille edes. Sitten illalla mennään varmaan katsomaan leffaan se "Break up". Ei mikään enne!

Tein myös päiväkotiin tutustumiskierrokseni tänään. Aloitan sittenkin pienten puolelta. Äidilliset kykyni joutuvat siis punnitukseen. Jännittävää. Eilen tuli valokuvia ja laittelin niitä kehyksiin. Olis ihanaa nähdä Olliaihanaa. Tulisi se sen velikin jo! ja syksy!

Tää on aika turhanpäivästä tää kirjottelu, huomaan. Mutta olen vasta sellaisessa vaiheessa. Alussa.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...