Saturday, April 05, 2008

Tämä kaupunki valvoo

Sade tuntui tänään ihanalta pitkän kuivan kauden ja auringon paisteen jälkeen. Ilmasta tuli niin raikas. Pöly huuhtoutui viemäreihin. Sateessa ihmiset eivät ota itseään niin vakavasti pienten pisaroiden tihkutessa naamalle kiiruhtaessaan kadun yli hakemaan koko sisäpäiväksi vuokraamosta elokuvaa ja makeisia tai vaihtoehtoisesti sipsiä, kuten sipsihirmut tekevät. Krapulassa aina parempi. Olisin voinut vaikka vannoa, että tänään on sunnuntai.

Kaikessa rauhassa yläosattomissa tiskaava M kielii kuitenkin siitä, että huomenna ei ole vielä maanantai eikä aikaista herätystä eikä lähtöä mihinkään suuntaan. Ei edes polttele. Lekottelen tässä uuden hemmottelulahja-papayakuorinnan pehmittämänä ja odotan josko tiskipöytää tulvan jäljiltä kuivaava M lähtisi viemään minua yölliselle ajelulle keskelle kärppien juhlintaa. Automies. Kuorinnan kyljessä kylläkin aiheellisesti varoiteltiin, että tämän hehkuvan käsittelyn jälkeen saat kaikki paparazzit perääsi, mutta luvataan olla varovaisia.

Ahaa, kävikin niin, että sain perääni vain yhden kiukustuneen, jonka mukaan olin luvannut olla valmis jo ajat sitten. Paparazit. Onneksi kiukku on pyyhittävissä pois hellyyttävällä pyyheturbaanilla, joka jostain syystä aiheuttaa aina hilpeyttä kyseisessä kiukkuiivarissa.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...