Wednesday, May 09, 2007

"ei selviä pääsykoeaineistosta?" Ihan oikeesti?!!?!?!!!

Ei pitäis kattoa Greyn anatomiaa, jos ja kun siitä tulee vaan paha mieli. Ohjusmieskin kielsi eilisen hysteerisen puhelun jälkeen. Oikeastaan se tais kieltää jo aikaisemmankin hysteerisen puhelun jälkeen, mutta en uskonu.

- Onko sulla joku..hätänä?
- On...tai...eii..tai..mää katoin Greyn anatomian justiinsa!
- Aaa.. (se ymmärs yskän heti) (ku semmonen se on..)

Mua pelottaa tommonen, että niiden ihmisten henki on niitten toisten ihmisten varassa. Ja ne toiset ihmisetki on vaan ihmisiä ja se on niille vaan työtä. Joku kuolee leikkauksessa ehkä sen takia, että sillä kirurgilla on rakkaushuolia niin sitä ei se leikkaus oikeestaan paljon kiinnosta tai se ei keskity siihen, kun se miettii sitä mitä se syö kun se pääsee töistä, pitääkö käyä kaupassa? Mua pelottaa se kun ne joutuu lopettamaan sen koiran, kun sille tulee aivohalvaus, koska siitä tulee mieleen Jellona. Ja mua pelottaa se, että jo vaikeasta leikkauksesta selvinny ihana ja onnellinen Denny saa yhtäkkiä parissa sekunnissa aivoihin kerkeävän veritukoksen ja kuolee. Vaikka se oli jonkun rakas. Että joku on menossa naimisiin ja tunnin päästä sitä viedään ruumishuoneelle.

Ohjusmiehenkin onneksi se sarja jäi nyt tauolle vähäksi aikaa.
Minun harmikseni ohjusmies pääsee tauolle vasta viikon päästä. Mutta toisaalta kuitenkin enää viikon päästä.

Ulkona on satanut monta päivää. Luin eilen Torey Haydenin Aavetytön. Se oli puistattava. Arundhati Royn Joutavuuksien jumala sen sijaan oli aivan mahtava. Vähän puistattava sekin, mutta niin hienosti kirjoitettu ja kerrottu, että viimeisiä sivuja piti säästellä ja kun lopulta suljin takakannen kylmät väreet kulki lävitse monta kertaa. En oo tuntenu semmosta pitkään aikaan, en sillä tavalla ainakaan.

Rovaniemen pääsykoe oli muuten tosi vaikea. En odota pääseväni jatkoon. Sadan kohdan monivalinnassa, jossa menee miinuksia vääristä vastauksista ja jossa sekä "oikein" vastaus että "väärin" vastaus ovat yhtä oikeita, en oo koskaan ollu ihan omillani. Jätin aika monta kohtaa tyhjäksi. Sitten siinä oli vielä semmosia esimerkiksi, että:

"Ongelmaperustainen oppiminen vaatii erityisesti uudistamaan opetussuunnitelmia tavalla, joka tekee mahdolliseksi ammatillisten ongelmien käsittelyn koulutuksen yhteydessä."

A) oikein
B) ei selviä pääsykoeaineistosta
C) väärin

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...