Tuesday, May 15, 2007

viimeinen pisara ei ole liikaa vaan liian vähän

Tänään satoi niin rankasti, että tuulilasinpyyhkimet ei meinnanneet mahtaa mitään. Kävin Lindan kanssa Haaparannalla kaupoissa ja Torniossa koitettiin ettiä kauppoja, mutta ei löydetty. Mistä ne ihmiset ostaa niitten vaatteet? Ai jostain muualta? Niinno ilimeisesti.

Mulla on Johanna Sinisalon Lasisilmä nyt loppusuoralla, se on Jyväskylän kirjallisuuen pääsykoekirjana. Ihan luettava, mutta armotta kopio Saippuaprinssi-leffasta. Kirjojen lukeminen on täyttänyt mun elämän viimepäivinä tai -viikkoina. Siitä on tullut henki ja elämä. Toinen henki ja elämä saapuu huomenna ja viipyy viisi päivää. Viisi ihanan ihanaa päivää. Jotka ei lopu ikinä. Niihä?

Helatorstaina vien hengen ja elämän katsomaan karhuja Ranuan eläinpuistoon ja villisikoja ja korppia. Se väitti ettei siellä voi olla jääkarhua!! Ha, minähän sinulle jääkarhut näytän.

Tein opiskelutöistäni koostuvan sähköisen portfolion valmiiksi eilen. En vaan osannu lähettää sitä kansiota, tai oisinhan mää osannu, mutta kun siihen tuli lukemaan kokoajan, että FAILED.

Täytyy yrittää lisää.

Onko helatorstai sama kun helluntai? Se, millon piti olla hellu tai sitten sitä ei saa koko kesänä. Noni oon kerranki pelannu korttini oikein! :D

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...