Sunday, May 13, 2007

No nyt kävi näin.

Siperia opettaa:

* Hyvistä verkostoista on ihan konkreettista hyötyä sillon kun lähtee parille sitskulle ja neljäs onki yhtäkkiä aivan liikaa ja siitä seuraa kokoyön oksennussessio. Tuli vaan mieleen. Tämä siis ei tapahtunut minulle eilen.

* Lauantai-iltana pitäis muistaa laittaa aina puhelin kiinni jos haluaa olla vaan kotona ja nukkuakin. Ku jos ne ei soita, että mikset oo keitolaaaaaaa synttäripäivänäää niin ne soittaa kyytiä. Tämä siis ei tapahtunut Joonakselle eilen.

Eilen oli jännittävä kansallisia tunteita herättävä päivä. Meidän kisastudion miespuoliset edustajat puhkesivat kyyneliin kun Mikko Koivu ratkaisi pelin. Mää annoin kyllä kaiken arvostukseni Hentuselle ja Lehtoselle. Mun oli viimisessä erässä pakko lähtä aina Suomen alivoiman aikana pois toiseen huoneeseen kun mun pää ei yksinkertasesti kestä sitä jännitystä. Sitte mietin sitäki, että kun ne kisat on siellä Moskovassa missä muutenkaan ei ehkä uskaltais naamaansa näyttää, niin miten sitte kun ne suomifanit on poistunu sieltä hallista, onkohan tullu kirveestä?

Tykkäsin euroviisuissa Ranskasta ja tietenki Ruotsin Arkista. Kumpikaan ei pärjänny. Vieläki soi päässä You see baby i'm the worrying kind. Sen voittajan biisistä ei jääny mitään mieleen, kai se oli joku ihan yhdentekevä sitten.

Tänään lepoa ja finaali. Mikko oli aiheuttaa kohtauksen soittamalla, että haluanko huonoja uutisia. TUTUM ja sitten lakkasi sydän lyömästä...
- ÄLÄ SANO ETTÄ SÄÄ ET TUU!
Tulee se keskiviikkona. Se ei vaan saanu kuntsaria ampumisista. viuh ja huoh. Ihanaa. Se tulee. Se rakkain. <3

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...