Friday, April 24, 2009

Väsynyt Anna päivittää tilanteet

Olin tänään toista päivää vaunulla töissä torinrannassa. Ihania uusia kakkuja (Päärynäjogurttikakku!!), pullia (omenamantelikorvapuusti!) ja jätskimakuja. Tervajäätelöäkin. No..se ei ollu niitten ihanien joukossa, mutta on sekin aika jännää, äkäistä. Kesän jätski on appelsiinikinuski! Lupaan, että se on hyvää! Mansikkasitrus jyrää kans vielä siellä kärjessä. Töihin oli mukava palata. Oli kuin ei olisi koskaan lähtenytkään.

Poskia punottaa ja oon väsynyt ja limainen. Ihan tahmassa koko tyttö aivojani - erityisesti niitä - myöten.

Tapellakin oon saanut tänään pitkästä aikaa, jee. Kaikki on siis ennallaan, yhtä veeituillaan kuin ennenkin. Viimekesänkin korvalla. Dippadaa. Olen nimittäin kunnostautunut kesätyöressin purkamisen kohteena olemisessa juuri tänäkeväänä erityisen merkittävästi. Myös ärsyttämiskoneistoni pyörivät entisillä tehoillaan. Siksipä vietänkin perjantai-iltaa yksin luultavasti ton jonku kohta alkavan tyttöleffan merkeissä. Eikä siinä mitään.

Järjestettiin yliopistolla Luovan kirjoittamisen tiimoilta runonäyttely. (Kurssi parani hieman loppua kohden!) Siellä komeilee kolme runoani esillä kahvilan pöydille jaetuissa tötteröissä. Ujostuttaa ja ylpeilyttää. En ole kerennyt, enkä uskaltanut käydä kurkkaamassa. Lämmintä palautetta antoivat muut kurssilaiset hengen tuotoksistani, vaikka kauhistuttikin hetken oman elämän levällään olo kaikkien rivien välistä luettavana.

Otin tänäaamuna askeleen kohti unelmaani, kun sähköpostiini saapui viesti, jossa minun kerrottiin päässeen kaksi vuotta kestävään Nukun sanataideohjaajakoulutukseen. Tästä on nyt vaikea puhua, tämä on aivan liian hyvää kerrottavaksi näin. Tökerössä postauksessa. Mutta olkoot, likainen valkoista vehnäjauhoa ja rasvaa eri muodoissa kilotolkulla sisuksiinsa ahtanut tajun ja tajuttomuuden rajamailla häilyvä epämääräinen tyttö hymyilee koko punaisella naamallaan!

1 comment:

Anne said...

Mahtavaa! Onneksi olkoon! :) Kerro sitten miten kurssi edistyy:)

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...