Monday, May 05, 2008

supijees

Saatoin juuri matkustusromantiikkaa hehkuneen essiliinin reissubussiinsa. Kateeksi käy. Minäkin haluan lakkiaiset ja uuden lakkiaismekon ja minäkin haluan Tanskaan ja Ruotsiin shoppailemaan ja tapaamaan Milkaa ja minäkin haluan reissuun ja minäki...! Sen sijaan pääsen huomenna myymään jäätelöä lumisateeseen. Eksoottista.
Palatessani omassa supisuomalaisessa ja supikahisevassa tuulipuvussani hyytävässä ilmassa kotiin tiskaamaan ja lukemaan, en voinut välttyä miettimästä, että elämä on.

...kivaakin toisinaan, sillä puhuin äsken villen kanssa puhelimessa ja perhe pysähtyy matkalla kemiin ja tulee käymään oulussa kanssani kiinalaisella. Olli rakastaa kiinalaista. Anna rakastaa Ollia. Ja voi kuinka paljon myös hänen pikkuista veljeään.

Shoppailin minäkin eilen kahdet kengät ja rantasortsit. Ja tänään vadelman tuoksuista kosteusvoidetta. Minulla on ruokaa kaapissa, rahaa, ystäviä, hellu, töitä, opiskeluja, hyvää ja letkeetä ja tunnelmallista musiikkia, ajatuksia, mielenkiintoisia kirjoja, kipsiä, runoja, helmiä, kukkia, puumansikoita ja kortin pohjia ja koko päivä aikaa (toteuttaa poikkitaiteellisesti itseään).

Tuudittaudun siihen, että kotonani on lämmin ja turvallista ja että kaikki on aivan supijees sillä aikaa kun elämä viuhahtelee ikkunani takana.

2 comments:

Ansku said...

Onko supijees sellanen olotila mikä supisuomalaisella vois olla? Vai supikoiralla? :S

Mulla on tällä hetkellä töitä Norjassa, huomenna viikonloppu ja (toivottavasti) ensi viikolla Reebokin korkeavartiset retrotennarit aaa <3.

t. Anne-Maria fra Norge

annaelinaa said...

aaa <3!

supijeeshän voi olla ihan hyvin niitä molempia, sikäli kun supikoirankin asiat ovat hyvin, mutta tylsästi, sikäli kun supikoirat eivät lähde norjaan töihin tai ota elämässä paljon muitakaan riskejä.

Hyvää viikonloppua!

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...