Saturday, March 31, 2012

Kevättuuletus

Ongelmia parisuhteessa voisi paeta lukemalla kirjoja?
Totta sinänsä, mutta kirjan lukemiseen keskittyminen voi kuitenkin häiriintyä parisuhteen tilan vuoksi. Tai toisin päin: Avovaimot voivat häiriintyä siitä, että avomiehet kykenevät ohittamaan ja siirtämään ongelmien huomaamista ja käsittelyä lukemalla tyytyväisinä kirjoja olohuoneen sohvalla sillä aikaa, kun avovaimot pyörivät sängyssä tuijottaen samaa sivua tuntikaupalla kykenemättä tajuamaan mitään, vaikka lukemisen juuri piti olla avovaimon harrastus!

Senkin sinä olet saanut minulta, roisto!

Tällaisestakin olen kuullut.

Nojoo, meillä on kaikki hyvin nyt. En kai sitten ole yhtä ongelmia pakenevaa sorttia kuin ennen. Minä nostan kissan pöydälle ja opetan sen antamaan tassua. Sitten on minun vuoroni myöntää, että totta tosiaan olen ollut viime aikoina vähän sietämättömän paska tyyppi.

Repiviäkin ilmanpuhdistustalkoita tarvitaan, jotta voidaan myöhemmin suhtautua toiseen aidon positiivisesti. Se tuntuu hyvältä, ja sen jälkeen tuntuu hyvältä käydä ihan hullaantuneena konserteissa ja musikaaleissa ja merkittäviä keskusteluja pimeässä autopesulassa.

Johtuuko se keväästä, että rakastut minuun uudelleen?
Laitat Damien Ricen soimaan.
Minusta tuntuu, että tunnen sinut kauttaaltaan niin kuin en koskaan ole ketään tuntenut. Hyvässä ja pahassa ja silti on melko turvallinen olo.

Kiukuttelet puhelimessa ikävääsi, kun tulit lähteneeksi ulos poikien kanssa.
Hyväni on kuulemma puutteellinen vastaus kesken illanvieton iskeneeseen rakkaudentunnustustarpeeseen.
Vaikka se tulee todella huojentuneesta sydämestä. Ja tarkoittaa täysillä sitä mitä tarkoittaa.
Hyvä!

Rakasta minua kuin sillä kujalla, jolta löysimme maailman parasta thaimaalaista ruokaa. Rakasta minua samalla huumorilla, jolla pidit meidät elefantin selässä. Rakasta silmäni naurunrypyille. Hipsuta kananlihalle tämä iho. Rakasta minua kuin 85-vuotias mummo, joka lumisohjossa työntää kolme kertaa itsensä kokoista rullatuolimiestään ylämäessä. Kiireessä lyö vauhdista ylävitonen, jos se on ainoa kuuluminen, jonka ehdimme toistemme ohi kiitäessä vaihtaa.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...