Thursday, September 29, 2011

Rakkaudentunnustus

Elämäni ensimmäisten sitsien jälkeinen aamu, johon herään jo kuudelta hyvävointisena, koska en millään malta nukkua, kun sisällä pulppuaa valtoimenaan onni. Silitän ja suukottelen miehen tuoksuista unenlämpöistä ihoa vieressäni ja saan vastaukseksi hymyn, jolla on selvästi vielä toiveissaan jatkaa untaan.

Nämä aamut ovat minun, ja niihin sopii Johanna Kurkela (kuin nenä päähän, mun isi saattaisi sanoa). Suuret tunteet sopivat. Kristillisimmät skippaan, mutta ne onneksi tunnistaa yleensä jo nimestä. Esimerkiksi "Maan päällä niin kuin taivaassa" kuulostaa pahalta. Rohkenen antaa mahtipontisten melodioiden ja herkän äänen poukkoilla seinistä aika kovaa näin varhaiseksi, erehtyihän toinen muuan anteeksipyyntönsä yhteydessä kehuskelemaan rakastavansa kaikkia hassuja tapojani askartelulaatikosta juurikin siihen että laitan aina musiikin soimaan, kun hän vielä nukkuu.

Ei aikaakaan kun olen onnistunut herättämään nukkuvan karhun. Niin katoavaa-a-aa-a-aa on voimat ihmisen karhu laulaa epävireisesti ja tahdottomasti luolastaan ulos löntystäessään ja laukaisee ohimollaan pitelemänsä aseen.

Olisin palanut halusta paistaa aamiaislettuja, jotka kysyisivät olenko muistanut sanoa että olet maailman uppein ja suloisin, mutta maito on loppu. Ja että rakastan kaikkia pieniä hassuja tapojasi. Sitäkin, että kuvittelet karhunpalveluksen olevan ISO PALVELUS ja sitä, kun kiinteistökaisamainoksen pärähtäessä ruutuun viidettä kertaa tunnin pituisen ohjelman sisällä, katsot minua typertyneenä ja lohduttamana: "Ihan oikeasti, mää en enää tiedä mitä mää teen ton Kaisan kanssa".

Vaikka oikeastihan ärsyttävä mainos on se, missä raitiovaunun istuimen liian pieneksi havainnut laihduttaja-Anniina uskaltaa näyttää kauniilta!

1 comment:

Anonymous said...

tulin katsomaan, tykkään! en nyt vielä ehdi lukea enempää.

sain bussissa kerran vissiin virheellisesti sen kuvan, että inhoat Johanna Kurkelaa, enkä sitten kehdannut sanoa et mä rakastan sen musiikkia. Kiva ettet sitten inhoakkaan:)

t eimainoksiaparatiisiin.blogspot.com

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...