Friday, July 30, 2010

Onnimössöä jaossa

Muumienkin mukaan myrskyjä on vain, jotta osaisi nauttia niiden jälkeen auringon paisteesta. Jotta sen huomaisi edes. Klisee mikä klisee, mutta me nautittiin ostamalla kirsikoita ja herneitä torilta, menemällä jokirantapiknikille ja nukahtamalla tuomiokirkon puistoon puun alle. Päiväunien jälkeen haalittiin kirjastosta aarteita, kuten äänikirjoja ja sarjakuvia, haettiin kesän toiset jäätelöpallot viholaisen kioskista (Ingmanin mangomeloni NAM) ja kierrettiin kotimatkalla jokireitin kautta, jotta saatiin ruokittua ahnaat sorsat kaappiin jääneillä tortillalevyillä. Nämä asiat tekevät minut hyvin onnelliseksi. Ja se ihmeellisin, kun se tekee niitä mun kanssa. Ja kun se leppyy ja lepyttää niin hyvin.

Muita asioita, jotka tekevät onnelliseksi on tuo alkava koulu ja päivät, joina syksyn voi haistaa. Takaisin kaupunkiin palaava isoveli, joka kohta haetaan asemalta ja jonka kanssa mennään taatusti sieneen. Palkkatodistus, joka aamulla läsähti hyväenteisesti eteisen lattialle. Mökki Mäntyharjulla, jonne päästään lommailemaan äitin ja isin kanssa...Sovitaanko että palaan asiaan, kun mulla on sellaista. Nyt oon kaikesta olevasta ja tulevasta ihan yhtenä kiinnostavaa ajatusta muodostamaan kykenemättömänä onnimössönä koko tyttö.

1 comment:

Anonymous said...

Niin se on harmi, että se velipoikasi viipyi täällä niin nopeasti, mutta ehkä se on silti enemmän kotonaan kotonaan. Me avattiin sienikausi jo ja yllättäen menestyksellisesti, kun nuo hölmöläiset aikoivat ajaa niiden yli ralliautolla. Se on, katoppa kö, niin että jos lehdessä sanotaan, että älkää menkö metsään, siellä ei ole vielä mitään ja tuskin tänä vuonna muutenkaan, niin metsään (jos ehtii.)
V

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...