Saturday, October 31, 2009

Thriller night

Ai kun on sähköä ilmassa.

Ykkösketju viettää tänään, halloweenina, lempeää kauhujen yötä.Tunnen itseni ihan pieneksi tytöksi, joka tekee kauhean numeron yökylään lähtemisestä ja pakkaa mukaan kaikki unikaveritkin. Tai itseasiassa ne jotka tunsivat minut silloin, tietävät, etten tietenkään pakannut mukaan kaikkia unikavereita vaan järjestin muutaman tunnin kestoiset unikaverivaalit, joiden päätteeksi vain onnekkaat tiukan seulan läpäisseet tarkoin harkitut ja lopulta valitut pääsivät mukaan. Unikavereille sen täytyi olla kamalan uuvuttavaa, sillä vahva ennakkosuosikki, Bonzo - iso vaalenpunainen porsas, kiri kerta toisensa jälkeen itsensä voittoon puolueettomasta tuomaroinnista huolimatta.

Pitkää pilkkopimeässä pakkasillassa suoritettavaa kävelylenkkiä seuraa saunominen, herkuttelu ja yritys katsoa ihan kokonainen kauhuleffa kynttilän valossa herkutellen. Tehtävää ei helpota se, että koko joukkue, joka on luonnostaan todennut hyvin järkkymättömin perustein parhaaksi jättäytyä kauhuelokuvien parista koko tähän astisen elämänsä ajaksi, tärisee jo pelkästä ajatuksesta. Ulos mukavuusalueelta ja susien syötäväksi ja moottorisahamurhaajien. Patjalle lattialle hakemaan lämpöä universumin ihanimmista pelkureista. Nyt mennään eikä meinata ja ollaan pienistä urheista itsestämme aikamoisen ylpeitä, jos ollaan aamun valjetessa vielä kaikki tallella.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...