Thursday, August 21, 2008

Tänä vuonna oli yksi hyvä päivä

Eilinen oli hieno päivä. Kemissä on ainakin se hyvä puoli, että sieltä pääsee näppärästi Luuleåån.
Haha niinhän sitä luulisi, sadanneljänkymmenen kilometrin matkaan kului kolmelta reissuhenkiseltä tytöltä kolme ja puoli tuntia. Tietysti tiellä sattui serious accident, kuten suloinen ruotsalainen poliisimies selvitti kääntäessään liikennettä ja ohjatessaan meidät kiertotielle. Ei se mitään, osattiin kiertotien kauttakin, melkein. Kaliksen kunta-sight-seeingiä (vasemmalla näette kuntoutuskeskuksen ja oikealle avautuu juuri huoltoasema) ja sitä seikkaa lukuunottamatta, että löytäessämme viimein takaisin moottoritielle, ajoimme 30 kilometriä Luleån ohi siinä jutellessamme mukavia, kaikki sujui siis hienosti.

Ostokset olivat ehkä jossain määrin hysteerisen perille pääsemisen mukaisia. Mistä puolestaan seurasi, että kotimatkakin oli melkoisen lystikäs. Miten mukavaa voikaan olla tyttöjen kesken!

Ja silti haluamme ja kaipaamme vierellemme kiukuttelevan ja äksyilevän miehen, joka palauttaa meidät heti palatessamme maan pinnalle kysymällä ensimmäisenä sitä paljonko meni rahaa, ja joka pitää huolen siitä, ettei mentäisi ihan ööveriksi sen hauskan kanssa, että rajansa se on venäjälläkin, että tunnemme itsemme kotiin palatessamme huonoiksi ja tuhlaaviksi hölmöiksi. OSTOKSET ON JO TEHTY, RAHAT ON JO TUHLATTU, get over it, voit yhtä hyvin olla iloinen siitä, että minulla on nyt hyvä mieli ja nämä kauniit vaatteet, en minä näitä kuitenkaan enää ruotsiin lähde palauttamaan.

Itku pitkästä ilosta on ihan selvästi sellaisen keksimä, joka on elänyt miehen kanssa. Ei, en minä asu. Entinen äksyilijäni muuttaa tänään ihan virallisesti omaan äksyilyn tukikohtaansa oulussa ja halusi varmasti sanoa paljonkin mutta tyytyi murahtelemaan ja mutisemaan langan päässä tietoisena siitä kuinka helppoa puhelinyhteyden katkaiseminen on.

Jos toisesta haluaa eroon, voi käydä niinkin että toisesta myös pääsee eroon.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...