Monday, February 18, 2008

Täällä Anna, Oulu.

Eilen sain tuntumaa jostain tulevaisuudesta kun työntelin pelissä dramaattisesti loukkaantunutta hellua pyörätuolissa sairaalan käytävillä. Näin me sitten seitsemänkymmenen vuoden päästä viisaampina ja ruttuisempina.

Vasemmassa jalassa jotain siteiden repeytymiä, jää henkiin.

Viikonloppuun mahtui pikkuveljeni Kaisa Variksen penkkarit, tanssit (sekä oma disko, että wanhojen), rockkonsertti (Stalingrad cowgirls made me wanna kill myself), liian rankka elokuva, joka jätettiinkin kesken (ensimmäiset lasten tapot ja itsensä räjäytykset kestettiin, mutta raja tuli aika pian vastaan), ikeassa empimistä (kumman kokoinen baarijakkara?), autopesula (kahden tunnin jonotuksen jälkeen) ja paljon vuorotellen työtä ja unta. Sain valmiiksi tutkimukseni "Aihe, teema ja taiteellinen idea Knut Hamsunin romaanissa Nälkä" ja vitsit, että siitä tuli hyvä. Tänään 90 kopiota. Keskiviikkona tärinä, paniikki, esitys ja helpotus ja sitten kesä voi tulla. Ja työt. Niistäkin saa ilmoittaa. Ylikierroksilla on käyty vähän, saako nyt väsyä?

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...