Sunday, November 11, 2007

Kaikille aisteille

Reseptittömästä mielenterveyslääkkeestä puheen ollen, mulla on myös ihan mieheltä haisevaa astianpesuainetta. Sillä onkin hyvä aloittaa aamu.
Tänään on parempi päivä. Essi tulee junan kyydissä ja viini ja härkä polkupyörän korissa. Illalla scandinavian music groupin konsertti ja Milkan läksiäiset. Toiset lähtee kuuhun ja toiset ruotsiin.
En sentään joutunut laittamaan ikkunaan pahvisuojaa, sillä yksi poika neuvoi mua kääntämään siitä termostaatista. Hyvä neuvo, heti tuli lämmin.

Jostain syystä onnistuin valitsemaan tänäviikonloppuna juuri sellaisia elokuvia, joissa petetään niin että rytisee: The last kiss ---> raskaana olevaa tyttöystävää, ja Breaking and entering ---> sairasta lasta kotona hoitavaa avovaimoa. Ihan hyviä elokuvia, vaikkakin aika kohtuuttomasti pahaa oloa tuottavia.

Lumi on satanut. Ikkunani näkymä on sellainen pysähtynyt, johon ei ole asteltu vielä yksiäkään jalan jälkiä. Vain valkeaa ja sitten muutama sininen risti. Poltan isille pullakynttilää.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...