Wednesday, April 18, 2007

Jälellä kasiykkönen

Tassuttelin tänään leoparditossuilla Milkan kanssa kaupunkiin. Hassua sipsuttaa kissan tassuilla kun ohuen pohjan läpi tuntuu maan muodot, eikä kuulu sitä kopinaa, (mihin oon tottunu ja mistä tykkään,) että täältä tullaan.

Pistettiin haisemaan lindeksissä. Päivän sana: Asusteet. Milka osti kolme vyötä ja kaulakorun ja mekon. Minä ostin vyön ja kaulakorun ja ihan tyhmät amppariaurinkolasit. Tyhmät niistä tuli vasta kotona peilin edessä -realismi iski. Aivan liian isot ja huomionhakuiset ja naurettavat. Mikko tulee inhoamaan niitä. Ja äiti. Ja isi. Kaupassa ne tuntuivat vaan vielä oikein persoonallisilta ja mahdollisilta ja vannottelin kantavani niitä ylpeydellä. Filmitähtilasit. Voi anna. Filmitähdeille ne sopiskin ehkä siks että niillä on usein enemmän tarvetta naamioitua koko kasvot peittävällä aurinkolasilla. Meneehän ne autoa ajaessa, jos vaikka häikäsee...

Sitte innostuttiin lisää ja ostettiin t-paiat. Milkalle valkonen, jossa lukee kullalla JUSTIN ja mulle ruskee ja siinä lukee kullalla BRAD. Sovituskopissa meihin hiipi teiniys ja girlpower. Nooo se menee lenkillä, jos ei muuten. Tänään oli siis aika kevyttä, en uskalla kurkata tilille, sielläkin on varmaan.

Tein tortilloja ja pelattiin äitin ja Tuukan kanssa lupausta. Mikko on leirillä ja odotan sen soittoa että voisin kertoa sille että oon pahoillani siitä ku huomautin niistä tilulilutuksista, kun se ei malta soittaa pelkästään sointuja silleen tylsästi ja ymmärrän kyllä että sen luovuus kärsii semmosista rajoitteista ja että se on oikeesti tosi hyvän kuulostakin ja että se on mun kaikkein lempparein rokkari...ja muutaki.

Vielä 81 aamua.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...