Thursday, February 08, 2007

"mun lapsesta ei saa ottaa valokuvvaa ko son niin ruma!"

Olin ihan muina naisina alkamassa muka blogittaan niinkö mulla olis aikaa..
Eihän mulla kyllä ole. Ei todellakaan.

Tampereen yliopistosta tuli nuo hakujutut niin niitä pitäs selailla vähän..vaikka tampereen ehkä skippaankin suosiolla. Ja hennesistä tuli alennuslehti...mutta tilata kerkee myöhemminkin. Sitte pittää siivota tuo oma järkky huone. Ihana huone se on, mutta sen kunnossapitäjä on laiminlyönyt velvollisuuttaan. Samalla on pakko huuattaa Laura Pausiinin koottuja. Sillon tulee siivottua tunteella.

Sitte heti kohta airopikki ja sitte IDOLS :)

Kuvasin tänään lapsia töissä. Kaikkia paitsi kahta. Niitä ei saanu. (SIIS MITÄ MIKSI EI!?! Miksei joku anna kuvata lastaan..mikä voisi olla potentiaalinen syy?) Enää kaks viikkoa töitä ja tuntu tosi haikealta tänään kun katselin niitä mussukoitani. Yks pikkuhaisuli (5v.), jonka kanssa ollaan väännetty kättä ja valtataisteltu sanoi tänään että "mää alan itkemään sitte ku sää lähet". Niin minäki alan. Toisaalta se on pakko vaan raa'asti nyt lopettaa, jotta kerkeää muutakin, kuten elintärkeää opiskelua ja pääsykokeisiin lukemista. Tällä hetkellä kiinnostaa ja haluttaa lukea ihan tyhymänä, mutta aika ei vain riitä. Pelkään että se kiinnostus ja halutus loppuu siihen, mistä se aika alkaa riittää.

Mutta nyt päänsärkylääke, Pausiini ja imuri.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...