Tuesday, February 20, 2007

ettei jäis vaan puheeks..

Hö. En päässy enää vanhaan blogiin vaan se pakotettiin vaihtamaan johonki uuteen. Hö hö. Toivottavasti mikään ei muuttunut. En tiedä vielä.

"Goodbye englands rose/May you ever grow in our hearts/You were the grace that placed itself/Where lives were torn apart". Rokattiin Eltonin kans autossa kun tulin linja-autoasemalta saattamasta mikkoa. En tiiä onko sillä mitään tekemistä minkään kanssa, mutta jokatapauksessa tuli semmonen lämmin olo siitä että mikko on, olemassa ja elossa ja..just mun kanssa, tiiättekö.

Viimeviikolla en tainnu kertoa, että sain yhen opiskelutehtävän kolmessa ja puolessatunnissa tehtyä alusta loppuun ku alotin vaan. Se oli se tutkielmaesseen arvostelu ja nautin ihan suunnattomasti ko pääsin arvostelemaan toista ja kertomaan kuinka itse olisin tehny paljon paremmin, eikä kuitenkaan tarvinu tehdä ees. Tulipa vaan ihan hurjan hyvät fiilikset. (: Ajatus virtasi ja kynä. Eiku näppäimistö...napisi. Se saattaa näkyä lopputuloksessakin, mutta varmaan vaan hyvässä mielessä. Toisaalta ei mitään kovin harkittua, mutta toisaalta taas ei sitten tikusta väännettyä asiaakaan.

Huomenna mennään laskiaiskeskiviikon pulkkamäkeen, sillä tänään ajateltiin mäessä olevan liian vähän tilaa neljälle aikuiselle, ja tänään on liian hyvä jumppa väliinjätettäväksi.

Ensviikonloppuna on sota-ajoneuvokuljettajani (PUOLIVUOTTA VAAN) vala ja PMMP:n keikka torniossa. Siihen asti teen tämän viimeisen viikon töitä ja on haikeeta. Sain tänään lasten tekemiä liikuttavia "Hyvästi"- kortteja kun ne ei vielä ihan paikanna tuota perjantain käsitettä. Ei se mitään. Helpompi sitten lähteä, jos itkahtaa vähän etukäteen.

Erään ihanan ja fiksun 6-vuotiaan, (jolle olen useasti pitänyt kurinpalautustakin), kortissa, johon on piirretty mun kuva, lukee oransseilla harakanvarpailla "ANNA MENI MAAILMALLE. 2007. KOSKA OLIT KILTI. OLIT TODEL (suttu) KIVA KUN P ELASIT. KIVAA KEVÄTTÄ ANNALLE (sydämen muotoinen kukka) T: PIPSA"
Millankin kortissa toivoteltiin onnea maailmalle. Sitä tarvitaan. Olis kiva kun sinne maailmalle vaan pääsis joskus ettei jäis vaan puheeks.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...