Thursday, November 16, 2006

Näin minä rentoudun..

Taistelu väsymystä vastaan on julistettu alkaneeksi. Äidin mulle tilaamat Omegakolmoset tulivat postista ja olen täynnä positiivista energiaa. Luulisin. En olisi millään lähtenyt kotiin töistä. Viihdyn siellä, enkä siksi ettenkö viihtyisi valtavasti täälläkin.

Tuula oli koulutuksessa, joten sain yksin hoidella lasten ruokailut ja laulaa luokan edessä "Kaikki lapset kuunnelkaa minulla on asiaa (kerro se kerro se) Tyhjät massut ruokaa saa, ruokakello kilkattaa (kiitos kutsusta kiitos)" Yllätyin siitä että voin tuollaisessa ympäristössäkin löytää vielä jotain jännittämisen aihetta. Se on se tilanne kun seisot siellä edessä yksinäsi jakamattoman huomion kohteena ja vastuunkantajana. Ja silti siitä tilanteesta nauttii. Onneksi, pientä riitaa keittiön porukan ja itseni välillä lukuunottamatta, kaikki sujui hienosti. Joonaksen ruokavalio kun on maidoton huolimatta iltapäiväkerhonvetäjän mielipiteestä ja keittäjä otti kovasti nokkiinsa kun kehtasin huomauttaa asiasta. "Niin meille sanottiin. Ei me täällä keittiöllä höpötetä" Ei mekään täällä päiväkotiryhmissä höpötetä. Huolehditaan vain että maidoton saa maidontonta ruokaansa. Tsiisus miten yksinkertaista porukkaa. Sitä on niin vaikeaa myöntää olleensa väärässä..varsinkin niissä tapauksissa, joissa haralainen on se joka on oikeassa!

Teen hennesin tilausta kun tuo uusi joululehti kolahti laatikkoon. Tosi nätskyjä vaatteita pitkästä aikaa. Näin minä rentoudun. Sain eilen valmiiksi ja lähetettyä äännerakenteen tehtävät, en ole tosin aivan tyytyväinen vastauksiini, koska ne eivät jääneet aukottomiksi. Luentopäiväkirja, kielentutkimistyö ja kirjallisuustutkielma odottavat tekijäänsä, mutta ajattelin pitää muutaman päivän luovan ja ressittömän tauon tähän väliin ensimmäisestä etapista suoriutumisen kunniaksi. Eikös se olekin vain ihan kohtuullista? Tenttiin lukemisenkin aloitan ensiviikolla. Varppina alotan!

Uhmattiin Mikon kanssa eilen väenpaljoutta ja tungosta ja tärkeintä kirjoittamatonta käskyä, "Älä missään nimessä hyvä ihmisraukka mene Ikeaan ainakaan sen avajaispäivänä", ja mentiin Ikeaan sen avajaispäivänä. Näinkin minä rentoudun. Tykättiin ihan hulluna. Ulos oli vaikea päästä, mutta kannattaa oikeasti katsoa niitä karttoja mitä siellä on. Tunnelmallinen paikka. Ostin neljä tyylikästä vaaleaa mukia ja naureskeltiin vähän kun ne kassalla ilmoittivat yhteissummaksi 45 centtiä. Ne hinnat oli siis ihan oikeasti kruunuina eikä euroina, vaikka matkan aikana epäilys heräsi monta kertaa. Multa puuttuu enää asunto.

Illalla tulee kaikkien aikojen parhaimman sarjan kaikkien aikojen viimeinen jakso. Everwood päättyy. Onkohan jotain oleellista tässä elämässä menny multa ohi, koska mulla on ihan oikeesti paha mieli kun ajattelen että se LOPPUU. Anteeksi vaan mutta jos Ephram ei nyt saa Amya niin en tiiä kuinka kauan mulla kestää toipua siitä. Honestly.

Nyt meen opettelemaan kahvien keittämistä kun Mikko ja Seppo ovat tulossa tänne kohta omenapullien kera häviämään aliaksessa mulle ja Ellulle. (:

1 comment:

Mari said...

Sun rentoutumisjutut kuulostaa hyviltä. Kokeilen samaa joululomalla. Ja varsinainen kommentoinnin syy: Sais kyllä Ephram saaha Amynsa ku ne on sitä nii kauan jahkannu. Eihän tätä ihimine muuten kestä ei ollenkaan. Ni. Ja tsemppiä perusopintojen suorittamiseen.

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...