Monday, November 27, 2006

Juankoski here i comeeeee

Nöyrimmät pahoitteluni edellisestä kirjoituksesta. Vihaisena olen todella typerä se on ihan totta.

Olli Viljami Saarelan veli nimettiin eilen Onni Samuel Saarelaksi. Naispappi puhui varmasti niin kauniisti kuin ristiäisissä pappi vain voi puhua. Ihan itku oli tulla, mutta hillitsin itseni. Onni ei. Kyllä se sitten viimein nukahti ja hymyili ja näytti tyytyväiseltä kasteveden kostuttaessa sen hikistä pientä päälakea, jonka Olli sai kuivata. Sulosta niin sulosta. Nämä lapset on maailman parhaat.

Tänään ei tunnu maanantailta. Ei edes vaikka taitoin eilen yhteensä noin 900 km matkan autossa istuen enkä malttanut heti yhdeltätoista nukahtaa kun oli niin kiva nähdä sitä ihanaa, joka täällä odotti. Ja sen voin sanoa että takapuolen puutuminen ei ole vitsi. Se on hyvin tukala ja tuskallinen tila ihan oikeasti. Ei auttanut kuin purra hammasta yhteen ja yrittää huijata itseään "jos liikahdan näin niin tämä asento ei satu ihan niin paljon". Ei vissiin!

Autossa oli muuten mukavaa. Ihme kyllä tämä perhe, tai kaksikolmasosaperhe itseasiassa, oli hyvällä tuulella. Kuunneltiin Juicea muistokseen ja hoilattiin mukana. Oli nostalgista. Isi osti sipsejä huoltsikalta. Äiti koitti syöttää niitä sille, mutta se oli virhe, tietysti.

Isä: Lopeta. Eläimiä syötetään..
Äiti: Niin niin, mutta sillon ku ajaa autoa eikä voi itse ottaa niin kai sitä sillon saa syöttää
Isä: Riippuu eläimestä

Käytiin kattomassa perjantaina muuten leffassa se uus Bondi. Vaikka en yleensä niin ymmärräkkään sellaisten elokuvien päälle, joissa ammutaan ja lyödään liikaa kyselemättä niin nyt osui ja uppos. Erityisesti elokuvan alku sai mut haukkomaan henkeäni ja mikä parasta yllättymään ja säikähtämään aidosti muutaman kerran. Pitkäkin se oli, mutta en pitkästynyt. Miinusta siitä, etteivät naiset olleet kauniita. Mister Bondin ulkonäköä sensijaan on kritisoitu aivan turhaan. Ei nimittäin hävinnyt edeltäjilleen mistään kohtaa..olkoonkin että hiukset märkinä vedestä noustessaan se muistutti (ja kyllä muuten muistuttikin!) bodannutta presidentti Putinia. En mää ihan nuin isoroppasta miestä ottais itele. Eihän se mun viereen mahtuis edes nukkumaan. Mikollakin on jo ahdasta. Mutta enivei tällai mää sille antasin ***½

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...