Thursday, November 09, 2006

anteeks vaan mutta ei vois niinkö paremmin ennää mennä!

Hirveetä ku en oo oikeesti kerenny blogittaa. Hyi.
Oon saanu avoimen tehtäviä tehtyä hitaasti ja varmasti aina vähän kerrallaan ja kohta ne ovat valmiit. Huomenna vielä vähän opiskelua ja sitten. Lauantaina jää luento välistä, sillä lähden viimein pikkuhaisulia tapaamaan jyväskylään. JES.

Viimeajat on olleet tosi hauskoja ja huippuja. Olin viimeviikonlopun Oulussa Anskulla ja oli kivaa. Perjantaina käytiin sassissa ja testasin kahden peräkkäin nautitun tequilan vaikutusta itseeni. Ei se heti iske..tunnin päästä kuitenkin ja lujaa! Onneksi sassissa sattui olemaan sen verran tilavat vessakopit että mahduin sinne nukkumaan tappiin saakka, joksi saatiin kyyti. Anskulla ei ehkä ollu sitte niin kauheen kivaa.
Lauantaina kuolin essin ja veikon kanssa nauruun ripulipitsalla. No vähemmästäki. Meeppä ite essin ja veikon kanssa yhtään mihinkään niin ymmärrät! Lauantaina nousi myös kuume illalla, joten jätin baarikierroksen kuuliaisesti väliin ja tyydyin pelaamaan juomapeliä Anskulla. Tavaroita jäi joten on palattava pian. :)

Mikko on ihana. Niin ihana että se oli pakko kirjoittaa ylös. <3 Ollaan pelattu paljon kimbleä ja voittaja saa aina illalla hipsutuksen. Oon Mikolle 2 velkaa, kun tyhmyyttäni vaadin uusintaottelua eilen hävittyäni lähes ensimmäistä kertaa. Hävisin tietenkin sen toisenkin. Mutta totuushan on että taitoa on mulla ja Mikko puolestaan saa kaikki kutoset.

Teen isille sellaista käsin kuvioitavaa ja ommeltavaa silmälasipussia, joka tulee kaulaan roikkumaan. Sillä kun on aina lasit hukassa...ja eskarit teki sellaset kännykkäpussit tarhassa. Tein isänpäiväkortin kanssa tännään. Tuli aika hieno.
Samuel, mun lellikkieskarini sinitiaisista, on kans lähössä Jyväskylään huomenna kattomaan niitten jotaki vauvaa ja ne on kans siellä 2 yötä.

Samppa: Me lähetään sinne huomenna ajamaan 12 aikaan ja silti ollaan vasta illalla myöhään perillä..sinne on niin pitkä matka! Sää teitenki ajat meiän perässä! :D
Anna: Eiku me lähetään kanssa huomenna mutta vasta myöhemmin kun te.
Samppa: Mutta sinne kanttii lähtä kaheltatoista eikö kanttikki?
Anna: niinnojoo..mutta me ei päästä lähteen viellä sillon. Päästään vasta sen jälkeen kun pääsen töistä
Samppa: aijaa...missä sää oot töissä?

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...