Wednesday, October 25, 2006

taivas lyö tulta yläpuolellamme kaikuu kallioilla ääni totuuden

Pahoitteluni siitä, että edellinen kirjoitus jäi kovin rikkinäiseksi, mutta ajatuksia oli paljon ja ne olivat hajallaan..enkä kerennyt oikolukea koska Mikko keskeytti.

Toimin makutuomarina vaativassa tehtävässä kun isille piti valita uudet silmälasien kehykset..taas, ja sitten ne ihmettelee miten minusta on tullut niin turhamainen. Ha. Toivottavasti se päätyy niihin neutraalimpiin mustasankaisiin, sillä yhdet oli tosi Liisa-kummit 80-luvulta (eli semmoset, missä on semmonen leopardikuosi), yhdet semmoset limaset vamppilasit, joita äiti jostain tutkimattomasta syystä kannatti, ja yhdet ihan liian isot ja mauttomat. Semmoset hengettömät.

Tänään oli päiväkodissa valokuvaus. En vieläkään saa pidettyä silmiä auki ryhmäkuvassa. Käytiin myös eskareitten kanssa tutustumassa koululuokkiin ja aivan liikutuin, kun pikkuiseni esittivät intoa puhkuen luokan edessä "Taivas lyö tulta" niin lujasti kuin pienillä keuhkoillaan suinkin pystyivät (ja se on,joskus valitettavastikin, hyvin lujasti) kaikkien ässä- ja ärrävikojen suhistessa ja päristessä. Tämä meni mun todistamien sulosimpien asioiden listalle vieläpä aika kärkeen. Olin herkästi liikuttuvalla tuulella tosin jo valmiiksi kun tiesin pääseväni jo kahdelta töistä ja pääseväni suoraan syyslomalle. Siitäkin sai vähän tapella ja juosta virastoissa, mutta katsos mua lomalaista :)
Nyt muumiäiti vaatii mua kanssaan kauppaan. Katso nyt sitä..kuka voisi sanoa muumille ei?
HEIPPA
ps.
päiväkodissa:
Joonas6v: Niinku joillain tytöillä voi olla jo hellu...
Sofia5v: Aaa-a, niinku mulla on! ..mutta..se ei vaan tiiä sitä ihan vielä..

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...