Monday, October 09, 2006

surrounded by the best

Jes. Silmä ei oo ennää punanen. Antibiotit siis toimivat. Viinan kanssa viikonloppuna ne toimi niinkin hyvin että oksensin ja sammuin kottiin ennen ku kerkesin edes lähtä täältä mihinkään. Voi pientä noloa idioottia. Onneksi Elisa oli ihana, kantoi omaan sänkyyni ja siivoili. Kun oon ihan niin terve ku pukki, alotan juoksemisen. Siis varmasti alotan kunhan vaan katon jonku hyvän reitin tästä, ku metsään en taho mennä, ku joku siinä pelottaa mua.

Tomi kehui pukeutumistani tänään töissä. "Sininen sopii sulle". Siis Tomi 6vee :D ihana! Olin taas reipas ja hain kirjat avoimeen kirjastosta. Kohta pitäisi olla reipas lisää ja avata ne. Oli tarkoitus mennä Annukalle kylään, mutta sillä olikin töitä. Huomenna meen ja vien jotain hyvää kun se raukka elää ihan köyhyydessä nyt.

...Vai kuulostaako Keskiviikko teistäkin paljon paremmalta opiskelupäivältä. Niin minustakin. Ainakin paremmalta kuin Maanantai ja ehdottomasti monta kertaa paremmalta kuin "tänään".

Sain muuten kauneimman ihanimman viestin ikinä. Luin sen ainakin viiesti työpäivän aikana ja hymyilin hymyilin.
"Anna sää oot kyllä just sellane että ei sua voi ku rakastaa"

Samoin <3>

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...