Friday, October 06, 2006

silmätulehus strikes back! :D

Nyt maistuu suussa ihan yläasteelta. Ostin semmosen ihanan huulirasvan mikä mulla oli joskus ehkä kasilla ja se palauttaa sen ajan tunnun ihan aitona mieleen kokoajan. Nam. Unikin liitty ilmeisesti niihin aikoihin jotenkin vaikka se ei palaakaan mieleen ihan kokonaisena. Nam nam nam.

Soitin eilen meiän Villelle ja kuulin ääniä ideaalisesta tavoiteltavasta tulevaisuudesta. Onnellisen perheen ääniä. Ville oli haltioissaan vauvasta, Miiasta ja Ollista. Vauva oli, Olli kiljui vauvalle, Miia jutteli ja luki kaivurikirjaa Ollille ja Ville hymyili äänestä päätellen taukoamatta. En jaksa odottaa että pääsen vierailemaan ja hymyilemään itsekin. Olli täytti eilen 2 vuotta. Se puhuu kuulemma mitä tahansa oikeissa sijamuodoissa ja korjaakin itse jos menee väärin. <3 On se tätinsä veljenpoika!
Tein eilen joulutorttuja! Citimarketissa oli sitä luumuhilloa! jes! Aivan naurettava juttu muuten, silmätulehus tuli taas..tällä kertaa vaan tohon toiseen, "terveeseen" silmään. Töissä särki päätä ja kuume nousi, joten ne päästi mut kotiin lepäämään vähän aikasemmin. Nukahin olohuoneen sohvalle muutamaksi tunniksi, ja sillä aikaa äiti ja isi oli lähteneet back to 60's -bileisiin Vuokattiin. Ne on siellä koko viikonlopun eli jotain pitäisi keksiä. Heta ja Elisa ja Annukka ja Linda ja muita tyttöjä saattaa olla huomenna tulossa tänne. Ihan riippuu mun silmän kunnosta nyt. Olisi mukavaa.
Tänäänkään ei tarvitse olla yksin, koska Perttu alottelee täällä ystävineen. Yrttipatonkeja paistetaan. Ne kattoo Eddie Murphy on stage- lavakomiikkaa, mutta minä olen nähny sen jo kahdesti. Siis kirjoitan.. Ja kuuntelen Damien Ricen The Professoria. Sain sen Oulun Joonakselta, joka tykkää oikein hyvästä musiikista ja on vaivautunut lähettämään sitä minullekin.

Minä kuulemma nipotan. Onko siinä jotain nipotusta, jos sulkee raolleen jääneen oven, kun se häiritsee? Millaisia ne ihmiset ovat, joita raolleen jääneet ovet eivät häiritse? Ei sellaisia ole. Ne ovat vaan niin laiskoja, etteivät viitsi nousta sulkemaan ovea, joten uskottelevat itselleen ettei se häiritsekään oikeastaan NIIN paljon. Tai onko siinä jotain nipotusta jos pyytää toista olemaan säpäsähtelemättä kokoajan, koska jatkuva säikähtäminen alkaa pitemmän päälle nyppiä. Tai että käskee laittamaan hyvin rikkinäiset sukat roskikseen, ja senkin ihan myönteisellä ja huvittuneella äänensävyllä. Tai että... Okei nipotan vähäsen!


No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...